Diensten

Heeft je recruitment (proces) een boost nodig? Of wil je advies hoe jij je loopbaan efficiënter in kan richten? Je gaat solliciteren en je kan wel wat hulp gebruiken?
Move Your Talent helpt je graag verder

Interim (IT) Recruitment

Als interim recruiter helpt Marjolein jouw organisatie om vacatures goed en adequaat in te vullen. Waar nodig richt zij recruitmentprocessen efficiënter in en implementeert ze deze. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met het inkopen en inrichten van een ATS (application tracking system). Marjolein denkt graag mee over hoe arbeidsmarktcommunicatie en employer branding strategisch ingezet kan worden voor jouw organisatie, zodat ook op de lange termijn de juiste kandidaten gevonden kunnen worden. Marjolein haar expertise en netwerk ligt voornamelijk in de IT- en datamarkt. 

Loopbaancoaching

Wat zijn je passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, competenties en hoe wil je deze inzetten?

Ben je het zicht op je kwaliteiten kwijtgeraakt, dien of wens je jezelf te profileren voor nieuw werk? Dan is een intensiever loopbaantraject noodzakelijk. Het ontdekken van je kwaliteiten in relatie tot werk dat bij je past is een proces van inzichten en zelfreflectie. Als je zicht op jezelf hebt kun je ook goed kijken naar jouw inzetbaarheid, zowel binnen je eigen organisatie als ook op de arbeidsmarkt.

Marjolein begeleidt je in dit proces en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaanprofiel en actieplan. Als je weet wat je wilt is het zaak stappen te zetten om je wensen te realiseren. 

Sollicitatieworkshops

CV en motivatiebrief schrijven

Een ervaren recruiter kijkt zo'n 20 seconden naar een cv. Hoe zorg je dat je opvalt tussen alle cv's? Marjolein deelt de do's en don'ts van een goed cv. En hoe zorg je ervoor dat jouw brief pakkend is en bij jou past? Ook daarvoor deelt Marjolein tips en tricks.  

LinkedIn (basis/gevorderd)

LinkedIn wordt steeds belangrijker bij het zoeken naar een nieuwe baan. Voor het vinden van vacatures én om gevonden te worden door recruiters. Hoe kijken recruiters als Marjolein naar jouw profiel? En hoe kun je LinkedIn inzetten om nog gerichter te solliciteren?  

Netwerken

Ongeveer 70% van de banen wordt via via ingevuld. Netwerken is dus heel belangrijk. Hoe kun je jouw netwerk inzetten om bij de juiste baan te komen? En hoe breid je je netwerk uit? Marjolein deelt haar ervaringen.