Referenties

"Ik werk samen met Marjolein in mijn rol als coördinator van de Partners in Education bij Fontys ICT. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de communicatie en samenwerking tussen Fontys ICT en de Volksbank. Aangezien een samenwerking met een Hogeschool anders werkt dan met het bedrijfsleven hebben we er beide hard aan getrokken om dit tot een succes te maken. Wat soms wel lastig is tussen een bedrijf en een hogeschool is juist de goede commutatie en doorverwijzing naar de juiste persoon. Vandaar dat ik erg blij ben met Marjolein aangezien zij zeer goed de weg weet en me vrij snel aan de goede personen kan koppelen. Tevens stelt Marjolein de juiste vragen zodat ze vooral goed de behoefte in kaart kan brengen. Wat ik nog een prettige bijkomstigheid vond is dat ze ook aandacht heeft voor mij als mens, niet alleen op werkgebied maar ook privé. Je bouwt samen een relatie op en dan is dat erg prettig. Door deze goede samenwerking hoef ik niet te jagen en te bellen maar geeft deze samenwerking me rust en kan ik me focussen op andere items.''


Lucienne Wijgergangs

Hoger Onderwijsmanager
bij ministerie BZK

"Marjolein is gedreven en resultaatgericht . Marjolein bedient haar klanten met toewijding en commitment en is gefocust op het behalen van het resultaat.. Naast haar taken als recruiter heeft Marjolein ook een coördinerende rol als interim manager van het recruitment team. Marjolein is instaat om mensen te wijzen op hun verantwoordelijkheden en tilt het team met haar inzet naar een hoger plan. Ik zie haar zeker acteren in een leidinggevende functie."


Marieke Rood-van der Klip

recruiter a.i. RIVM

 "Marjolein is naast manager ook een geweldige coach en inspirator. Ze weet het beste in mij naar boven te halen en mij erg enthousiast te maken waardoor ik mij snel heb kunnen ontwikkelen. De aanpak die Marjolein toepast zorgt ervoor dat ik steeds uitgedaagd word en scherp blijf op een zeer aangename manier. Marjolein verdient dan ook mijn oprechte aanbeveling."


Daisy Joppen

Adviseur mens, werk en mobiliteit
bij Bloeij